Bruk av videoutgang

Gjelder for:

Når du spiller av fra en iPhone® eller iPod® med videofunksjonalitet mens enheten står i ladestasjonen, gir VIDEO OUT-kontakten et signal for komposittvideo som du kan vise på en TV eller datamaskin.

Slik viser du videosignalet på en TV eller skjerm:

Koble den ene enden av komposittkabelen (følger ikke med) til VIDEO OUT-kontakten på baksiden av SoundDock-systemet

Koble den andre enden av komposittkabelen til en videoinngang på TV-en eller skjermen. Pass på at du velger riktig videoinngang på TV-en.