TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Bruke talemeldinger

Talemeldinger veileder deg gjennom Bluetooth-sammenkoblingen, kunngjør batterinivået og identifiserer den tilkoblede enheten.

Talemeldingsvarsler

• Anropsvarsler: En talemelding kunngjør innkommende innringere og anropsstatus
  • Batterimeldinger: Hver gang du slår på Frames, kunngjør en talemelding batterinivået. Når du bruker Frames og batterinivået er lavt, vil du høre: «Battery low, please charge now» (Lavt batterinivå, lad opp nå)

Deaktivere talemeldinger Bruke Bose Connect-appen til å deaktivere/aktivere talemeldinger.

Merk: Hvis du deaktiverer talemeldingene, deaktiveres samtidig varslingene.

• Åpne appen, og vent mens den søker etter tilgjengelige Bose Bluetooth-produkter
  • Trykk på ikonet for innstillinger for å åpne produktets Settings-meny (Innstillinger). Merk: Hvis du har flere enn ett Bose Bluetooth-produkt, må du sveipe til venstre eller høyre for å finne produktet, og deretter trykke på Settings (Innstillinger)
  • Bruk veksleknappen ved siden av «Voice Prompts» (Talemeldinger) for å slå talemeldinger på (veksle til høyre) eller av (veksle til venstre)