Gratis frakt på bestillinger på 450 NOK eller mer og gratis retur.

Bruk av hodetelefonene med Apple®-enhet

Alle Bose®-hodetelefoner som er utviklet for Apple-enheter, har en liten fjernkontroll på ledningen med integrert mikrofon. Denne gir deg enkel kontroll til å besvare/avslutte anrop og justere volumet.

Merk: For visse Apple-produkter kan det være at fjernkontrollen ikke gir full funksjonalitet.

Du kan gå til Apple-kompatible enheter hvis du vil se en liste over enheter som støtter fjernkontrollen og mikrofonen. Lyd støttes av alle iPod®-modeller. Den nyeste iPod-programvaren kreves.

Kontroller

Merk: Utformingen på produktet kan variere noe.

Grunnleggende funksjoner

øk volumet:
trykk og slipp opp plussknappen.

reduser volumet:
trykk og slipp opp minusknappen.

Anropsfunksjoner

Følgende handlinger krever at du bruker knappen svar/avslutt. Trykk midt på knappen, ikke på sidene, for å sjekke at enheten fungerer som den skal.

svar på et anrop:
trykk inn og slipp opp.

avslutt et anrop:
trykk inn og slipp opp.

avvis et innkommende anrop:
trykk, hold inne i to sekunder og slipp opp.

bytt til et innkommende anrop eller et anrop på vent, eller sett gjeldende anrop på vent:
trykk inn og slipp for å bytte til innkommende anrop. trykk inn og slipp igjen for å bytte tilbake til det første anropet.

bytt til et innkommende anrop eller et anrop på vent, og avslutt gjeldende anrop:
trykk, hold inne i to sekunder og slipp opp.

bruk talestyring:
trykk på og hold inne svar/avslutt. du finner mer informasjon om kompatibilitet og bruk for denne funksjonen i brukerveiledningen til iphone®.

Merk: Mikrofonen sitter i svar/avslutt-knappen.

Funksjoner for avspilling av medier

spill av eller sett en sang eller video på pause:
trykk inn og slipp opp.

hopp til neste sang eller kapittel:
trykk inn og slipp opp raskt to ganger.

spol fremover:
trykk inn og slipp opp raskt to ganger, og hold den inne den andre gangen.

gå til forrige sang eller kapittel:
trykk inn og slipp opp raskt tre ganger.

spol bakover:
trykk inn og slipp opp raskt tre ganger, og hold inne den tredje gangen.