Bruk av hodetelefonene med Samsung Galaxy-enhet

Alle Bose®-hodetelefoner som er utviklet for Samsung-enheter, har en liten fjernkontroll på ledningen med integrert mikrofon. Denne gir deg enkel kontroll til å besvare/avslutte anrop og justere volumet.

Merk: S-merket på baksiden av fjernkontrollen indikerer at disse hodetelefonene er utformet for bruk med Samsung Galaxy-enheter. For visse Samsung-modeller kan det være at fjernkontrollen ikke gir full funksjonalitet. Se i brukerveiledningen til Samsung Galaxy-enheten for å finne ut om fjernkontrollen fungerer med din modell.

Grunnleggende funksjoner

øk volumet:
trykk og slipp opp plussknappen

reduser volumet:
trykk og slipp opp minusknappen

besvar eller avslutt et anrop:
trykk inn og slipp opp svar/avslutt-knappen

avvis et innkommende anrop:
trykk og hold svar/avslutt-knappen inne i ca. to sekunder

bytt til et innkommende anrop eller en samtale på vent, og sett gjeldende samtale på vent:
mens du er i en samtale, trykker du inn og slipper opp svar/avslutt-knappen én gang. trykk inn og slipp opp igjen for å bytte tilbake til den første samtalen

bytt til et innkommende anrop eller et anrop på vent, og avslutt gjeldende anrop:
mens du er i en samtale, trykker du og holder inne svar/avslutt-knappen i ca. to sekunder

bruk talestyring:
trykk på og hold inne svar/avslutt-knappen. hvis du vil ha mer informasjon om talestyring, kan du se i brukerveiledningen til samsung galaxy-enheten

Funksjoner for avspilling av medier

spill av eller sett en sang eller video på pause:
trykk inn og slipp opp svar/avslutt-knappen

hopp til neste sang eller kapittel:
trykk inn og slipp opp svar/avslutt-knappen to ganger i rask rekkefølge

spol fremover:
trykk inn og slipp opp svar/avslutt-knappen to ganger i rask rekkefølge, og hold den inne den andre gangen.