Bruk av hodetelefonene

Slik slår du på hodetelefonene

Slik slår du dem på: Trykk på av/på-/Bluetooth®-knappen til batteriindikatoren lyser grønt, gult eller rødt (for å indikere det gjeldende batterinivået).

Slik slår du dem av: Trykk på og hold inne av/på-/Bluetooth-knappen til batteriindikatoren blinker tre ganger og slås av. Du hører også avslutningstoner som forteller deg at hodetelefonene er slått av.

Slik bruker du den kontrollerbare støyreduksjonen

Første gang du slår på hodetelefonene, er støyreduksjon fullt aktivert. Hvis du vil slippe inn noen eller alle lydene rundt deg, kan du bruke de kontrollerbare støyreduksjonsknappene på fjernkontrollen på ledningen.

• Trykk på og hold inne ▲ for å øke støyreduksjonen

• Trykk på og hold inne ▼ for å redusere støyreduksjonen