Bruke fjernkontrollen

Gjelder for:

Finn ut hvordan du får tilgang til de ulike funksjonene til høyttaleren din ved hjelp av knappene på den inkluderte fjernkontrollen:

Fjernkontroll for TV-høyttalere fra Bose
Strømbryter
  • Trykk for å slå høyttaleren av eller på
  • Trykk på og hold nede (i ca. fem sekunder) for å aktivere eller deaktivere automatisk oppvåkning, som gjør at høyttaleren automatisk slår seg på når det mottas lyd via tilkoblingene Optical(Optisk) eller AUX In. En høy tone høres når den er aktivert, og en lav tone høres når den er deaktivert
Volume up and Volume down button

Trykk eller hold nede + eller for å øke eller redusere volumet

Knapp for å dempe lyden / oppheve demping av lyden

Trykk for å dempe eller oppheve demping av lyden

TV-knapp

Trykk for å kontrollere TV-en med knappene Power (Strømbryter), Volume (Volum), eller Mute (Demp)

Bluetooth-knapp
  • Trykk for å kontrollere en tilkoblet Bluetooth-enhet med knappene Volume (Volum) eller Mute (Demp)
  • Trykk på og hold nede (i ca. ett sekund) for å la Bluetooth-enheter koble til høyttaleren din
  • Trykk på og hold nede (i ca. ti sekunder) for å tømme minnet for tidligere tilkoblede Bluetooth-enheter. Du hører en tone når det er tømt
Juster bass-knapp
  • Hvis du vil justere mengden bass, trykker du på BASS. Deretter bruker du knappene + eller for å øke eller redusere bassen. Når du er ferdig, trykker du på BASS igjen
  • Trykk og hold nede BASS til høyttalerlyset blinker for å velge standard bassinnstilling
Dialogmodus-knapp
  • Trykk for å aktivere Dialogmodus for den gjeldende kilden. Når det er aktivert, lyses kildelyst på høyttaleren grønt
  • Hvis høyttaleren er montert på en vegg, trykker du på og holder nede i fem sekunder for å aktivere Wall EQ. En høy tone høres når den er aktivert, og en lav tone høres når den er deaktivert