Slik viser du pulsen din i en treningsapp

Når hodetelefonene er koblet til den mobile enheten, kan du se pulsen din i de fleste populære treningsappene. Konfigurer hodetelefonene som pulssensor i treningsappen for å komme i gang. Da konfigureringen kan variere fra app til app, får du her noen tips til konfigurering av hodetelefonene i appen din:

• Behold øreproppene i ørene mens konfigureringen pågår, og flytt deg unna andre enheter med pulssensorer
  • Se etter en meny for Devices (Enheter), Hardware (Maskinvare) eller Heart Rate Monitor (Pulsmåler) under innstillingsmenyen på treningsappen. Velg Search for sensor (Søk etter sensor) eller Auto-connect (Automatisk tilkobling)
  • Noen treningsapper kan kreve at du velger HR-Bose SoundSport Pulse som pulssensor i enhetslisten
  • Noen treningsapper kan kreve at du velger Start workout (Start treningsøkten) for å vise pulsen
  • Pass på at den venstre øreproppen sitter på plass under hele treningsøkten
  • Se hjelpmenyen i treningsappen for å få mer informasjon om hvordan du kobler til en pulssensor

Merk:  Noen treningsapper krever et betalt abonnement for å vise detaljerte pulsdata.