Kan sendes i løpet av to til tre virkedager med en 90 dagers risikofri prøveperiode og standardfrakt

Volumindikatoren er usynkronisert mellom enheten og hodetelefonene

det kan hende at kommunikasjonen av volumsynkroniseringen mellom hodetelefonene og ios-enheten ikke er fullført under bluetooth-tilkoblingen. i slike tilfeller vil du kunne justere volumet opp og ned, men justeringen vises ikke nøyaktig på enheten.

Prøv følgende for å løse dette problemet:

Slå hodetelefonene av og deretter på igjen.

Det ble utgitt en programvareoppdatering i mai 2013 for å løse dette problemet. Hvis du trenger å oppdatere hodetelefonene, kan du gå til oppdateringssenteret for Bose® system