Volumindikatoren er usynkronisert mellom enheten og hodetelefonene

det kan hende at kommunikasjonen av volumsynkroniseringen mellom hodetelefonene og ios-enheten ikke er fullført under bluetooth-tilkoblingen. i slike tilfeller vil du kunne justere volumet opp og ned, men justeringen vises ikke nøyaktig på enheten.

Prøv følgende for å løse dette problemet:

Slå hodetelefonene av og deretter på igjen.

Det ble utgitt en programvareoppdatering i mai 2013 for å løse dette problemet. Hvis du trenger å oppdatere hodetelefonene, kan du gå til oppdateringssenteret for Bose® system