90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Påsetting og justering av hodesettet

Riktig påsetting av hodesettet

Det er viktig at hodesettet sitter riktig på hodet, både for at det skal være komfortabelt, og for at man skal oppnå optimal støyreduksjon. Her er noen retningslinjer:

Følg merkingen på oversiden av øreklokkene, L for venstre og R for høyre øre, slik at du tar på deg hodesettet riktig vei

Når hodesettet er på, justerer du hodebåndet slik at putene på siden ligger over ørene

Gjør de siste justeringene med hodesettet påslått i støyende omgivelser. I svært støyende omgivelser, for eksempel når flyet tar av, kan du oppleve et kort øyeblikks opphold i støyreduksjonen når hodesettet kompenserer for trykkforandringen.

Forhold relatert til passformen

En lav, rumlende lyd eller regelmessige, korte opphold i støyreduksjonen kan være tegn på at hodesettet ikke sitter riktig på hodet, eller at ørepropportene er blokkert. Det kan være at du føler et svakt trykkpunkt under lange flygninger, noe du kan redusere ved å justere på hodebåndet. Din egen erfaring med bruken av hodesettet bidrar til at du får en følelse med hvordan det bør høres og føles når du har det på deg.

Plassering av mikrofon

Det er viktig at mikrofonen plasseres i korrekt stilling for at kommunikasjonen skal være klar og tydelig. Gjør følgende justeringer mens du har på deg hodesettet:

Ta tak i mikrofonen med fingrene og flytt den opp eller ned, slik at den er i høyde med munnen

Trekk mikrofonen mot leppene. Plasser mikrofon slik at det hvite merket vender mot leppene og hold den 1–1,5 cm fra åpningen av leppene – uten at den berører leppene dine.

Husk å prøve hodesettet og teste bruken før du tar dem i vanlig bruk

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din