Hvorfor står radioen på samme stasjon hver gang jeg trykker på en forhåndsinnstilling?

• Pass på at du ikke holder inne knappen til forhåndsinnstillingen når du prøver å velge en stasjon. Trykk raskt inn og slipp når du skal velge en stasjon. Hvis du trykker inn og holder knappen i et sekund eller to, programmeres den gjeldende stasjonen til denne forhåndsinnstillingen