Acoustic Wave® music system II med CD-veksler (veksler 5-CD-er)

Selges fra 2006 - 2015

IKKE PRODUKTET DITT?
Hjelp oss med å gi best mulig støtte ved å bekrefte produktet ditt nedenfor
Select your product
Product image
STØTTEALTERNATIVER FOR
Loading
SØK
Skriv inn et søkeord i feltet ovenfor.
Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke modusen for repetisjonsavspilling med CD-plater

Modusen for repetisjonsavspilling starter automatisk det samme innholdet på nytt fra begynnelsen når det er ferdig. Dette er nyttig for å spille av det samme innholdet flere ganger, for eksempel et album eller en spilleliste.

Slik gjentar du én eller alle CD-er:

Gjenta en CD

1. Slå på systemet
  2. Inser ta CD
  3. Trykk på knappen Neste plate for å velge en CD
  4. Trykk på knappen CD Mode (CD-modus) til REPEAT DISC (GJENTA PLATE) vises Son visning av syste

Gjenta alle CD-er

1. Slå på systemet
  2. Sett inn CD-er
  3. Trykk på CD-modusknappen til GJENTA SPOR  vises sønn visning av syste
  Hvis du vil stoppe gjentakelsesfunksjonen, trykker du på Stopp -knappen for å avvise CD-ene.