Wave® radio/CD

Selges fra 1998 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke modusen for repetisjonsavspilling med CD-plater

Modusen for repetisjonsavspilling starter automatisk det samme innholdet på nytt fra begynnelsen når det er ferdig. Dette er nyttig for å spille av det samme innholdet flere ganger, for eksempel et album eller en spilleliste.

Slik slår du gjentakelsesfunksjonen for CD- eller CD-spor på eller av:

Merknad: Gjentakelsesmodus stopper automatisk etter 24 timer.

Slik gjentar du et CD-spor:

1. Spill av sporet som skal gjentas
  2. På fjernkontrollen trykker du på CD-modusknappen til GJENTA SPOR vises på systemdisplayet

Slik repetes en CD:

1. Spill av platen for å gjenta den
  2. På fjernkontrollen trykker du på knappen CD Mode (CD-modus) til REPEAT (GJENTA) vises på systemdisplayet

Slik slår du av gjentakelsesfunksjonen:

På fjernkontrollen trykker du på CD-modusknappen til SPORET vises på skjermen, eller du kan stoppe avspillingen av platen