QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lade hodetelefonene

Finn ut hvordan du lader batteriet i hodetelefonene, slik at du kan bruke dem når du er på farten.

Slik lader du batteriet:

Merk: Bluetooth® kan ikke brukes under lading.
  1. Slå av produktet
  2. Koble en USB-kabel fra produktet til en USB-lader. Batterilampen blinker gult mens du lader og lyser grønt når det er ladet.
Vanligvis vil batteriet lades helt opp i løpet av omtrent tre timer. Dette varierer avhengig av ladenivået og laderen som brukes.

Batteriet lades ikke for mye hvis du setter det inn over natten

Litium-batterier har en innebygd funksjon for automatisk avslåing når  det når toppen av batteriet når det ikke er for mye ladet. Selv om batteriet fortsatt er koblet til, må det falle under et bestemt punkt for å utløse ladingen igjen.