SoundSport wireless headphones

Selges fra 2022 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lade hodetelefonene

Finn ut hvordan du lader batteriet i hodetelefonene, slik at du kan bruke dem når du er på farten.

Slik lader du batteriet:

1. Åpne døren på bunnen av den høyre øreproppen
  2. Koble en USB-kabel fra øreproppen til en USB-lader. Batterilampen blinker gult mens du lader og lyser grønt når det er ladet.

Charging cable being plugged into earbud
Vanligvis vil batteriet lades helt opp i omtrent to timer og gi øreproppene strøm i ca. seks timer.