Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lade hodetelefonene

Finn ut hvordan du lader batteriet i hodetelefonene, slik at du kan bruke dem når du er på farten.

Lade øreproppene og etuiet

Lade øreproppene

1. Rett inn ladekontaktene på venstre ørepropp etter ladepinnene til venstre i ladeetuiet.

MERKNAD: Før lading må du passe på at øreproppene har romtemperatur (mellom 8 °C (46 °F) og 39 °C (102 °F)).
  2. Plasser øreproppen i ladeetuiet. Den skal klikke magnetisk på plass. Statuslampen for øreproppen viser batteristatusen:
    • Pulserende hvit – lading
    • Helhvitt – fulladet
    • Sakte pulserende rød – trenger å lades
    • Blinker rødt og hvitt – feil, kontakt Bose kundeservice
  3. Gjenta trinn  1 og 2 for høyre ørepropp.
  4. Lukk ladeetuiet for øreproppene som skal lades. Etuiet kan bare være åpent hvis etuiet lades.
  • Øreproppene lader tim Eakes 2 timer
  • Når batterinivået på øreproppen er lavt, får øreproppene strøm i opptil 15 timer med en lading på 2 minutter
  • En full lading gir øreproppene i opptil 5 timer
  • Når saken er fulladet, kan du lade øreproppene opptil 2 ganger
  • Når øreproppene er inne i etuiet, varierer ladetiden for etuiet

Lade saken

FORSIKTIG: Bruk dette produktet bare med godkjent strømforsyning som oppfyller lokalt regelverk (for eksempel UL, CSA, VDE, CCC).
  1. Lukk ladeetuiet
  2. Koble den lille pluggen på USB-kabelen til USB C-porten.
  3. Koble den andre enden til en USB-A-vegglader (følger ikke med). Statuslampene for ladeetuiet lyser tilsvarende:

Status

Indikerer

1 LED-lampe for strøm lyser

0–20 % batterilading

2 strømlamper lyser

21–40 % batterilading

3 strømlamper lyser

41 %–60 % batterilading

4 strømlamper lyser

61–80 % batterilading

5 strømlamper lyser

81–100 % batterilading

Ladetiden for etuiet tar 3 timer.
VIKTIG: Hvis ladeetuiet er helt utladet, kan det ta 30 minutter før lysdiodene slås på.

Batteriet lades ikke for mye hvis du setter det inn over natten

Litium-batterier har en innebygd funksjon for automatisk avslåing når  det når toppen av batteriet når det ikke er for mye ladet. Selv om batteriet fortsatt er koblet til, må det falle under et bestemt punkt for å utløse ladingen igjen.