QuietComfort 35 wireless headphones I

Selges fra 2016 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Styrer avspilling

Transportkontrollene på produktet (dvs. avspilling/pause, stopp og hopp fremover/bakover) kan styre lydavspillingen på den tilkoblede enheten. Dette er nyttig når du vil kontrollere avspillingen av den tilkoblede enheten fra Bose-produktet.

Handlinger for avspilling og telefonsamtaler

Playback actions Headphone operation
Spill av eller sett på pause Trykk på flerfunksjonen icon knapp én gang
Trykk raskt på flerfunksjonen icon knapp to ganger
Trykk raskt på multifunksjonen icon knappen to ganger og hold nede det andre trykket
Trykk raskt på flerfunksjonen icon knapp tre ganger
Trykk raskt på flerfunksjonen igjen icon tast tre ganger og hold nede det tredje trykket

Phone call actions Headphones operation
Svare på eller avslutte et anrop Trykk på flerfunksjonen icon knapp én gang
Avslå et innkommende anrop Trykk på og hold nede Multi-funksjonen icon knapp i to sekunder
Svar på andre anrop, og sett det gjeldende anropet på vent Trykk på multifunksjonen icon knapp én gang
Avslå et nytt anrop og holde deg på det gjeldende anropet Trykk og hold inne multifunksjonen icon knapp i to sekunder
Veksle mellom to samtaler Trykk på multifunksjonen icon knapp to ganger
Aktiver talestyring Trykk på og hold inne multifunksjonen icon knapp i tre sekunder
Aktiver talestyring Trykk på og hold inne multifunksjonen icon knapp

Merknad: Noen av disse funksjonene støttes kanskje ikke av alle enheter eller apper

Kontrollere Bluetooth®-avspilling fra Bose Connect-appen:

1. Åpne Bose Connect-appen og koble til produktet
    Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det
  2. På produktskjermen vises nå trac kinfo under produktbildet, langs Wit ha Play/Pause -knappen nederst til høyre

Bose Connect app product screen

3. Trykk på sporinformasjonen nederst på skjermen t Oview full scree nnow spiller info med ekstra kontroller: Volum, Spill/Pause , Hopp fremover, Hopp bakover.

Bose Connect app playback screen