Bose QuietComfort® 45 Headphones

Selges fra 2021 - 2023

IKKE PRODUKTET DITT?
Hjelp oss med å gi best mulig støtte ved å bekrefte produktet ditt nedenfor
Select your product
Product image
STØTTEALTERNATIVER FOR
Loading
SØK
Skriv inn et søkeord i feltet ovenfor.
Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Styrer avspilling

Transportkontrollene på produktet (dvs. avspilling/pause, stopp og hopp fremover/bakover) kan styre lydavspillingen på den tilkoblede enheten. Dette er nyttig når du vil kontrollere avspillingen av den tilkoblede enheten fra Bose-produktet.

Hodetelefonkontroller

Medieavspilling og volum

Function Headphones operation
Spill av eller pause Trykk på flerfunksjonsknappen  (plassert mellom volumknappene) én gang
Dobbelttrykk  flerfunksjonsknappen  (plassert mellom volumknappene)
Hopp bakover Trippel-pres smultifunksjonsknappen  (plassert mellom volumknappene)
Volum opp Trykk på + -knappen. Hvis du vil øke volumet raskt, trykker du på og holder nede + -knappen
Volum ned Trykk på – -knappen. Hvis du vil redusere volumet raskt, trykker du på og holder nede -knappen

Telefonsamtaler

Flerfunksjonsknappen er plassert på baksiden av den høyre øreklokken. Mikrofonen er plassert nær fronten av høyre øreklokke. Handlingsknappen er plassert på baksiden av den venstre øreklokken.

Function Headphones operation
Svar eller avslutt et anrop Trykk på flerfunksjonsknappen (plassert mellom volumknappene) én gang
Avslå et innkommende anrop Trykk på og hold inne flerfunksjonsknappen  (plassert mellom volumknappene) for på esecond
Svar på andre anrop og sett det gjeldende anropet på vent mens du er i et anrop, og et annet innkommende anrop ringer. Trykk på flerfunksjonsknappen  (plassert mellom volumknappene)
Avslå et nytt anrop og holde deg på det gjeldende anropet mens du er i et anrop, og et annet innkommende anrop ringer, trykker og holder du på flerfunksjonsknappen  (plassert mellom volumknappene) i 1 sekund
Veksle mellom to samtaler mens to samtaler er aktive, dobbelttrykk på flerfunksjonsknappen  (plassert mellom volumknappene)
Opprette en konferansesamtale mens to samtaler er aktive, trykker du på og holder inne flerfunksjonsknappen  (plassert mellom volumknappene) i 3 sekunder.
Demp/opphev demping av et anrop mens du er i en samtale, dobbelttrykker du på handlingsknappen
VIKTIG: Du må slå på talemeldinger for å høre når hodetelefonene er dempet.
Dette demper ikke mikrofonen på kildeenheten, bare hodesettet. Derfor vil du ikke se mikrofonen dempet på kildeenheten.
Merknad: Noen av disse funksjonene støttes kanskje ikke av alle enheter eller apper

Støydempende modi

Støyreduksjon reduserer uønsket støy slik at du får klarere og mer livaktig lyd. Du kan velge mellom to moduser for støyreduksjon: Stille og Oppmerksom.
  • Med stillemodus kan du blokkere distraksjoner ved hjelp av det høyeste støynivået
  • Oppmerksomhetsmodus gir full gjennomsiktighet slik at du kan høre omgivelsene samtidig som du hører på lyden din. Velg støydempingsmodus basert på dine lyttepreferanser og omgivelser
Hvis du vil bytte mellom stillemodus og Aware-modus, trykker du på handlingsknappen (plassert på baksiden av den venstre øreklokken).

Tilgang til talekontroll

Du kan bruke hodetelefonene til å få tilgang til talestyring på den mobile enheten b -trykkene og holde inne multifunksjonsknappen (plassert mellom volumknappene) i 1 sekund.
Merknad: Du har ikke tilgang til stemmestyring når du er i en samtale.