SoundLink® around-ear wireless headphones II

Selges fra 2015 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Styrer avspilling

Transportkontrollene på produktet (dvs. avspilling/pause, stopp og hopp fremover/bakover) kan styre lydavspillingen på den tilkoblede enheten. Dette er nyttig når du vil kontrollere avspillingen av den tilkoblede enheten fra Bose-produktet.

Handlinger for avspilling og telefonsamtaler

Audio/video playback actions Headphones control
Spill av eller sett på pause Trykk på Multi-Function icon én gang
Spor forover dobbelttrykk Multi-funksjon icon
Spor tilbake Trippel trykk Multi-funksjon icon
Juster volumet Trykk på Volum + eller Volum –
Trykk på, og trykk deretter på og hold nede Multi-Function icon (Ikke tilgjengelig på SoundSport Free)
Spole dobbelt trykk, og trykk deretter på og hold nede Multi-Function icon (Ikke tilgjengelig på SoundSport Free)

Phone call actions Headphones control
Svare på eller avslutte et anrop Trykk på Multi-Function icon én gang
Ignorer et anropTrykk på og hold inne flere funksjoner icon
Svar på andre anrop Trykk på Multi-Function icon
Ignorer andre anrop Trykk på og hold nede Multi-funksjon icon
Aktiver talestyring Trykk og hold på Multi-Function (Multi-Function) icon

Multiple device actions Headphones control
Svare på eller avslutte et anrop Trykk på Multi-Function icon én gang
Ignorer et anrop Trykk på og hold inne flere funksjoner icon

Merknad: Noen av disse funksjonene støttes kanskje ikke av alle enheter eller apper

Kontrollere Bluetooth®-avspilling fra Bose Connect-appen:

1. Åpne Bose Connect-appen og koble til produktet
    Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det
  2. På produktskjermen vises nå trac kinfo under produktbildet, langs Wit ha Play/Pause -knappen nederst til høyre

Bose Connect app product screen

3. Trykk på sporinformasjonen nederst på skjermen t Oview full scree nnow spiller info med ekstra kontroller: Volum, Spill/Pause , Hopp fremover, Hopp bakover.

Bose Connect app playback screen