Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Intermitterende lyd fra ett eller flere grupperte trådløse Bose-lydsystemer

Hvis du har mer enn ett system og lyden kutter inn og ut eller lyden er hakkete når du spiller av det samme innholdet på to eller flere systemer, kan du prøve følgende:

Tilbakestill produktene som har problemet.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du utfører en tilbakestilling, kan du se tilbakestille produktet. (Merk: Sporadiske problemer med produktet kan løses med en tilbakestilling. It is not something that a product should require repeatedly.)

Hvis du bruker SimpleSync til å koble en Bluetooth®-høyttaler eller hodetelefoner til smarthøyttaleren, kan du se noen forslag.

Prøv dette:

Hvis det finnes et Ethernet-tilkoblet system i nettverket, velger du det som hovedsystemet før du oppretter en gruppe eller sender til flere systemer.

Når du spiller av flere systemer synkronisert med hverandre, håndteres synkroniseringen av lyd på tvers av alle systemer av systemet som velges først. Hvis du velger et kablet system, reduseres mengden data som skal kommuniseres trådløst når et trådløst system er vert.

Kontroller om andre enheter i nettverket bruker for mye båndbredde.

Når en enhet er aktiv i nettverket, bruker de noen av ruterens tilgjengelige båndbredde. Noen oppgaver bruker mer båndbredde enn andre – for eksempel videostrømming, spill, videosamtaler, sikkerhetskopiering av data osv. Hvis enheter utfører disse oppgavene, kan båndbredden reduseres for andre enheter. Slå av en hvilken som helst enhet eller app som kan bruke mye båndbredde, og kontroller om ytelsen forbedres. Bruk om mulig en Ethernet-kabel i stedet for Wi-Fi til å koble enheter med høy båndbredde til nettverket. Dette frigjør trådløs båndbredde for enheter som må kobles trådløst.

Kontroller for kilder til trådløs interferens.

Det er mulig at forstyrrelser fra andre trådløse enheter sare påvirker produktets trådløse funksjonalitet. Chec kfor annen trådløs enhet sin th earea av produktet  (dvs. En annen ruter, trådløs telefon, trådløs skriver, smart-TV osv.). Hvis du vil hindre at en fa -enhet forstyrrer, kan du prøve å koble fra strømledningen eller deaktivere Wi-Fi på enheten. Hvis problemet løses når en bestemt enhet fjernes, kan du om  mulig fjerne TR yplacin-enheten lenger unna produktet. Hvis enheten har  en trådløs kanalinnstilling, kan du også prøve en annen kanal.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Hvis du bruker en router med to bånd, kan du prøve å bruke ruterens andre bånd.

På rutere som tilbyr 2.4 og 5.0 GHz-nettverk, kan du prøve å koble til ruterens andre bånd. Hvis du for eksempel er koblet til ruterens 2.4 GHz-nettverk, kan du prøve å koble til 5.0 GHz-nettverket - eller omvendt. Hvis problemet bare finnes på ett bånd, er det forstyrrelser på det båndet. Prøv å redusere eller holde seg unna potensielle kilder til interferens (dvs. Trådløse telefoner eller babymonitorer på 2.4 GHz) eller, hvis mulig, bruk båndet uten forstyrrelser.

Prøv å velge en annen kanal i ruterinnstillingene.

Jeg fmultipl eWireless enhet sønn nettverket kommuniserer på samme kanal, jeg tcould affec thow effektivt disse enhetene kan transmi tand motta data. Logg deg på ruteren, og velg en annen kanal i innstillingsmenyen, for eksempel 1, 6 eller 1 1siden det ikke forstyrrer hverandre. Hvis du ikke merker noen forskjell, kan du alltid endre kanalen tilbake.

Angi dataoverføringshastigheten til den høyeste innstillingen i ruterinnstillingene.

Mange ruter shav ea bandwidt justering for Wi-Fi-nettverket. I menyen for ruterinnstillinger har thi soptio nmight b merket med «Link Rate», «Overføringshastighet» eller noe lignende. TH eoptima -innstillingen for dette alternativet er vanligvis merket Auto, Best eller det numeriske alternativet som kan velges.

Hvis en Wi-Fi-nettverksutvider, repeater, strømlinjekort eller tilgangspunkt er i bruk, kan du prøve å omgå dette.

Hvis systemet er koblet til en av disse enhetene, kobler du fra enheten. Koble deretter systemet til hovedruteren, og prøv på nytt. (Merk: Hvis enheten er koblet til fordi systemet er i et område med dårlig mottak, kan det hende at du må flytte systemet nærmere hovedruteren for å teste.) Hvis problemet er løst, er problemet relatert til enheten eller innstillingene.