CineMate 220 home cinema system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble til SoundTouch-kontrolleren

Finn ut hvordan du kobler en SoundTouch-kontroller til systemet. Dette lar deg enkelt kontrollere syste mwith th econtroller som en fjernkontroll.

Koble SoundTouch-kontrolleren til et SoundTouch-system.

Du kan koble en SoundTouch-kontroller til et kompatibelt SoundTouch-system.
  1. I SoundTouch-appen velger du Meny og gt; Innstillinger og gt; Høyttalerinnstillinger
  2. Velg systemet som skal kobles til SoundTouch-kontrolleren
  3. VELG CONNECT SOUNDTOUCH CONTROLLER

Soundtouch App Speaker Details Screen

4. Når du blir bedt om det av appen, setter du batteriene i kontrolleren.
Jeg fthe controlle rdoesn ' twor klinky away, jeg tmight være ikke-funksjonell for en periode som har sin egen oppdatering SiT programvare. Dette kan ta flere minutter.