Lifestyle® V20 home theater system

Selges fra 2007 - 2010

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre høyttalermodus

Systemet kan stilles inn til å spille av fra 2, 3 eller 5 høyttalere. Dette er nyttig for eksempel for å spille av stereolyd (dvs. En CD) på to høyttalere slik den opprinnelig var ment. Det er også nyttig i situasjoner når du ikke kan koble alle fem høyttalerne til systemet.

Endre høyttalermodus:

Hvis du vil endre høyttalermodus ved hjelp av systemskjermen, følger du denne fremgangsmåten:
  1. Kontroller at systemet spiller av lyd.
  2. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen til Lifestyle-systemet
  3. Trykk på pil ned for å velge høyttalermodus
  4. Trykk på pil høyre
  5. Trykk på pil opp eller pil ned for å endre antall høyttalere som skal spilles av
    1. 2: Dette gjør at lyd bare kan spilles av fra venstre og høyre fronthøyttalere
    2. 3: Dette gjør at lyd bare kan spilles av fra venstre og høyre fronthøyttalere og senterkanalhøyttaleren
    3. 5 Lyd: Dette gjør at lyd kan spilles av gjennom alle de fem høyttalerne. Men lyden vil bli optimalisert for musikkilder, dvs. CD, MP3, etc.
    4. 5 Video: Dette gjør at lyd kan spilles av gjennom alle de fem høyttalerne. Men lyden vil bli optimalisert for video lydspor, dvs. filmer
Hvis du vil endre høyttalermodus ved hjelp av TVen, følger du denne fremgangsmåten:
  1. Kontroller at systemet spiller av lyd.
  2. Kontroller at TV-en er på med inngangen som er koblet til mediekonsollen som er valgt
  3. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen til Lifestyle-systemet
  4. Trykk på pil ned for å velge høyttalermodus
  5. Trykk på pil høyre
  6. Trykk på pil opp eller pil ned for å endre antall høyttalere som skal spilles av
    1. 2: Dette gjør at lyd bare kan spilles av fra venstre og høyre fronthøyttalere
    2. 3: Dette gjør at lyd bare kan spilles av fra venstre og høyre fronthøyttalere og senterkanalhøyttalerne
    3. 5 Lyd: Dette gjør at lyd kan spilles av gjennom alle de fem høyttalerne. Lyden vil imidlertid bli optimalisert for musikkilder, dvs. CD, MP3, etc.
    4. 5 Video: Dette gjør at lyd kan spilles av gjennom alle de fem høyttalerne. Lyden vil imidlertid bli optimalisert for videolydspor, dvs. filmer