Bose TV Speaker

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå automatisk aktivering av eller på

Med automatisk aktivering kan du slå på produktet uten fjernkontroll. Bose-produktet kan for eksempel slås på automatisk når du slår på TV-en eller kabelboksen.

Slå av eller på funksjonen for automatisk vekkefunksjon.

TV-er eller enheter som er koblet til høyttaleren

Når automatisk aktivering er på, slås systemet automatisk på når lyden mottas. Når automatisk aktivering er av, slås systemet på bare når du trykker på av/på-knappen på fjernkontrollen. (Merk: Hvis HDMI er koblet til via HDMI, kan HDMI-CEC-funksjonen [Consumer Electronics Control] i TVen automatisk slå produktet på eller av, noe som vil overstyre innstillingen for automatisk vekking.)

På fjernkontrollen trykker du på og holder nede av/på -knappen i ca. fem sekunder til det høres en tone, og lampen på produktet blinker gult. En stigende tone betyr at automatisk vekking er på. En synkende tone betyr at automatisk vekking er av.

Bluetooth®-enheter

Funksjonen for automatisk aktivering er for enheter som er koblet til høyttaleren. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se avsnittet ovenfor.

Trådløse Bluetooth-enheter kan slå på høyttaleren selv med automatisk avslåing. JUS gå til Bluetooth-menyen på en enhet du har tidligere koblet til (dvs. smarttelefon eller nettbrett), velg høyttaleren, og den vil slå på høyttaleren. (Tips! For Bluetooth-enheter du ikke har koblet til tidligere, må du koble til én gang før dette fungerer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.