Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå av eller på talemeldinger

Den hørbare stemmen ber om at systemet ditt annonserer (dvs. batteristatus og tilkoblingsmeldinger) kan slås av eller på, avhengig av hva du foretrekker.

Slik aktiverer eller deaktiverer du talemeldinger:

1. Trykk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre på startskjermen
  2. Rull ned til TALEMELDINGER på Innstillinger-menyen, og trykk på knappen Aktiver meldinger: (Venstre er deaktivert) (høyre er aktivert)

Batterinivå talesvar

Hvis du ikke ønsker å høre batterinivået når du slår på produktet, kan du deaktivere det i Bose Music-appen>Innstillinger og gt;talemeldinger.

Denne QC- og Sport-øreproppene-funksjonen ble lagt til i Bose Music App, versjoner:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Fastvareversjon 2.0.7