Bose TV Speaker

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke flere Bluetooth®-tilkoblinger

Flerpunkt er en funksjon som gjør at produktet kan kobles til mer enn én Bluetooth-enhet. Dette er nyttig når du skal bytte mellom to smarttelefoner uten å koble dem fra og til igjen hver gang.

Slik administrerer du to tilkoblede Bluetooth®-enheter:

Når du trykker på Bluetooth -knappen på fjernkontrollen, kobles høyttaleren automatisk til den sist tilkoblede Bluetooth -enheten (i Fit er innenfor rekkevidde og har Bluetooth aktivert). Du kan koble tone mer nylig tilkoblet enhet b går til Bluetooth-innstillingene på secon dDevice og velge høyttaler.

Med to enheter koblet til, kan du enkelt spille musikk fra en av enhetene medou koble fra på eDevice og koble den andre til igjen. Bare pause den første enheten, og deretter pla yfrom den andre.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kobler til enheter, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.