QuietComfort 35 wireless headphones I

Selges fra 2016 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke flere Bluetooth®-tilkoblinger

Flerpunkt er en funksjon som gjør at produktet kan kobles til mer enn én Bluetooth-enhet. Dette er nyttig når du skal bytte mellom to smarttelefoner uten å koble dem fra og til igjen hver gang.

Håndterer flere tilkoblinger

Når hodetelefonene slås på, kobles de automatisk til de to sist tilkoblede enhetene. Når du har koblet til to enheter, kan du spille av musikk fra den du måtte ønske. Hvis du vil bytte mellom tilkoblede enheter, setter du den første enheten på pause og spiller av musikk fra den andre.

Bytte mellom tilkoblede enheter
Slik spiller du av musikk fra en enhet i hodetelefonminnet som ikke er tilkoblet:
  1. Skyv strømbryteren helt til høyre for Bluetooth®-symbolet, og slipp for å høre hvilke enheter som er koblet til.
  2. I løpet av tre sekunder skyver du strømbryteren helt til høyre for Bluetooth-symbolet og slipper den igjen for å koble til den neste parede enheten.
  3. Gjenta trinn 2 til du hører riktig enhetsnavn.

Koble til flere Bluetooth-enheter ved hjelp av Bose Connect-appen:

1. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelige Bose Bluetooth-enheter

2. Under bildet av produktet trykker du på Bluetooth -ikonet
    Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det, og deretter trykker du på Bluetooth -ikonet

3. Koble til tidligere tilkoblede enheter ved hjelp av veksleknappen ved siden av enhetsnavnet, eller trykk PÅ KOBLE TIL NY ENHET for å koble til en ny enhet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet

Tilkoblede enheter vises under GJELDENDE

På produktets skjerm vises det en 2 ved siden av Bluetooth -ikonet når to enheter er koblet til.

Slik kobler du til en Bluetooth®-enhet ved hjelp av Bose Connect-appen:

1. Slå på Bluetooth på enheten du vil koble til
  2. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelige Bose Bluetooth-enheter

3. Trykk på Bluetooth -ikonet t ovie wyour Bluetooth-tilkoblinger
    Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det, og deretter trykker du på Bluetooth -ikonet

4. Koble  til adevice:
    • Bruk veksler t koble fra eller  koble fra adeviketdu tidligere har koblet til
    • Hvis du vil koble til en ny enhet, trykker du PÅ KOBLE TIL NY ENHET: Appen instruerer deg om å åpne Bluetooth-innstillingene for den devikale e-enheten du vil at ikke koble til et dSelect-produkt fra Bose