Bose S1 Pro Portable Bluetooth®-høyttalersystem

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke flere Bluetooth®-tilkoblinger

Flerpunkt er en funksjon som gjør at produktet kan kobles til mer enn én Bluetooth-enhet. Dette er nyttig når du skal bytte mellom to smarttelefoner uten å koble dem fra og til igjen hver gang.

Slik kobler du til en Bluetooth®-enhet ved hjelp av Bose Connect-appen:

1. Slå på Bluetooth på enheten du vil koble til
  2. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelige Bose Bluetooth-enheter

3. Trykk på Bluetooth -ikonet t ovie wyour Bluetooth-tilkoblinger
    Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det, og deretter trykker du på Bluetooth -ikonet

4. Koble  til adevice:
    • Bruk veksler t koble fra eller  koble fra adeviketdu tidligere har koblet til
    • Hvis du vil koble til en ny enhet, trykker du PÅ KOBLE TIL NY ENHET: Appen instruerer deg om å åpne Bluetooth-innstillingene for den devikale e-enheten du vil at ikke koble til et dSelect-produkt fra Bose