Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble til en Bluetooth®-enhet som du allerede har koblet til

Produktet husker de siste flere Bluetooth-enhetene som ble paret, slik at det raskt og automatisk kan kobles til dem igjen. Dette er nyttig hvis produktet kobles til en annen enhet når du slår det på, eller hvis du bare vil bytte til en annen enhet.

Hvis du kobler til en Bluetooth®-enhet som du tidligere har koblet til, skjer det automatisk.

Sleepbuds huske rthe las tsevera koblet Bluetooth®-enheter. Når du slår dem på, prøver de å koble til disse enhetene på nytt. Bare åpne Bose Sleep-appen på en tidligere tilkoblet enhet for å koble til igjen.

Tips: Hvis du har koblet til flere enheter og vil koble til en bestemt enhet, slår du av Bluetooth på enhetene du ikke vil koble til.