Bose Frames Alto

Selges fra 2019 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Informasjon om kompatibilitet for Bose-oppdateringen på Internett

Du kan bruke Bose-produktoppdateringen på btu.Bose.com til å oppdatere kompatible Bose-produkter. Denne webbaserte oppdateringen er en enkel måte å holde produktet oppdatert på med de nyeste funksjonene og forbedringene. Finn ut hvilke datamaskiner og nettlesere som er kompatible med oppdateringsprogrammet.

Bose Updater-krav:

Hvis du vil bruke Bose-oppdateringen , bruker du et kompatibelt databehandlings - og nettlesersystem. Mens andre operativsystemer og nettlesere kan fungere, er oppdateringsprogrammet utviklet for de som er oppført nedenfor.

Kompatible operativsystemer

• Windows 10
  • MacOS (de nyeste to versjonene)

Nettlesere i Compatgalle

• Chrome
  • Kant
  • Firefox
  • Safari
Hvis du trenger hjelp til å oppdatere produktet, kan du se oppdatere programvaren eller fastvaren på produktet.