Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Fastslå IP-adressen

En IP-adresse er et sett med numre som et produkt bruker til å kommunisere i et nettverk. Denne adressen kan være nyttig ved avansert oppsett eller feilsøking.

Bruk en av disse metodene til å bestemme IP-adressen til høyttaleren:

Bruke Bose Music-appen

1. Trykk på Innstillinger-ikonet i Bose Music-appen icon i øvre høyre hjørne.
    Tips: Hvis et annet produkt vises, trykker du på ikonet Min Bose icon i øvre venstre hjørne velger du det ønskede produktet.
  2. Bla nedover og velg Teknisk informasjon
  3. Bla ned for å vise IP-adressen og MAC-adressene til høyttaleren.

Bruke en Mac eller PC

1. Kjør terminal (Mac) eller Ledetekst (Windows) på en datamaskin som er koblet til samme nettverk som systemet
  2. Skriv inn kommandoen arp – A for å vise en liste over IP-adresser i nettverket og de tilhørende MAC-adressene
  3. Identifiser systemet ved hjelp av MAC-adressen, og kopier deretter IP-adressen som er knyttet til den. Hvis to IP-adresser vises, kopierer du begge
    Tips: Selv om det ikke er angitt noe format for en MAC-adresse fra Bose, begynner noen vanlige adresser med 00-0C-8A, 08-DF-1F, 28-11-A5, 2C-41-A1eller 4C-87-5D

Bruke innstillingsmenyen for ruteren

1. Logg på menyen for ruterinnstillinger
  2. Naviger til IP-adressetabellen
  3. Identifiser systemet ved hjelp av MAC-adressen, og kopier deretter IP-adressen som er knyttet til den. Hvis to IP-adresser vises, kopierer du begge
    Tips: Selv om det ikke er angitt noe format for en MAC-adresse fra Bose, begynner noen vanlige adresser med 00-0C-8A, 08-DF-1F, 28-11-A5, 2C-41-A1eller 4C-87-5D