Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Anbefalte ruterinnstillinger for bruk med Bose Wi-Fi-produkter

Ruterkonfigurasjoner kan begrense nettverkstrafikk som kan forårsake kommunikasjonsproblemer med nettverk eller programmer. Hvis du opplever nettverksproblemer, kan du prøve disse innstillingene for å få best mulig ytelse med Bose-produktet.

Se etter og juster følgende innstillinger i menyen for ruterinnstillinger:

Merknad: Før du gjør noen endringer t oth econfiguration av ruteren, ikke ede gjeldende innstillingene i tilfelle du må tilbakestille endringer som ikke er vellykket.

Anbefalte ruterinnstillinger for Bose-produktkompatibilitet

1. UPnP: Aktiver
  2. Multicast: Aktiver
  3. IGMP: Aktiver
  4. Trådløs isolering: Deaktiver
  5. IGMP-proxy: Deaktiver
  6. IGMP snooping: Deaktiver
  7. Wi-Fi-radio eller radiomodus: Blandet eller B/G/N
  8. Stealth-modus: Deaktiver
  9. MAC-filtrering/tilgangskontroll: Deaktiver, eller legg til MAC-adressen til Bose-systemet i listen over tillatte enheter
  10. WPS: Deaktiver
  11. WAN IP-blokkering: Deaktiver

Anbefalte ruterinnstillinger for Bose productperformance

1. Trådløs kanal: Fast (velg en bestemt kanal); Auto-Channel-valg anbefales ikke

Standard Wi-Fi bruker 11 kanaler. Hvis du velger den beste kanalen, kan det være nødvendig med prøving og feil. Velg kanal 1 eller 11, og følg med på systemet for å se om ytelsen forbedres. Hvis den ikke gjør det, kan du prøve de andre kanalene til ytelsen forbedres

2. Sikkerhetstype: WPA-2 (PSK) med AES-kryptering

Noen rutere tilbyr en blandet sikkerhetsmodus for WPA (TKIP) / WPA-2 (AES) for kompatibilitet med eldre produkter. Velg bare WPA-2 hvis ingen nettverksenheter er avhengige av WPA- eller blandet modus. Hvis du er usikker på om andre nettverksenheter skal påvirkes eller ikke, bør du merke deg gjeldende sikkerhetsinnstilling, bytte til WPA-2 og prøve alle andre nettverksenheter. Hvis det er nødvendig, går du tilbake til den forrige sikkerhetsinnstillingen

3. WMM: Deaktiver

Denne innstillingen er ment å optimalisere strømmetjenester, men gir vanligvis prioritet til stemme- eller videostrømming, noe som kan påvirke lydstreaming eller reservere båndbredde for tale- eller videoenheter negativt selv om de er slått av. Selv om deaktivering av WMM anbefales, på noen rutere, gir WMM bedre ytelse. Hvis WMM er deaktivert på ruteren, og det oppstår problemer med Bose-produktet, aktiverer du WMM og ser etter forbedringer

4. Dual-Band (2.4 GHz og 5 GHz) SSID: Navngi begge deler annerledes.

Med rutere som kringkaster mer enn ett nettverk, gir enettverkene distinkte navn. Hvis nettverkene har samme navn, kan det hende at produkter på nettverkene ikke kjenner forskjellen med identiske navn. Thi -skanning fører til at de kobler fra og kobler seg midlertidig til igjen mens du prøver å bytte mellom nettverk. Hvis ruteren for eksempel har et sa 2.4 GHz-nettverk og et 5 GHz-nettverk, kan du navngi ett MyNetwork2.4 og navngi det andre MyNetwork5.0.