QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Pare en enhet via NFC

De Bluetooth®-aktiverte mobile eller lydenhetene kan enkelt kobles til produktet via NFC (Near-Field Communication). Finn ut hvordan du kobler Bluetooth-enheter til produktet.

Slik kobler du til en NFC-enhet:

1. Slå produktet på
  2. Slå på Bluetooth® og NFC på enheten du vil koble til
  3. Sett NFC-berøringspunktet på enheten kort til NFC-ikonet på hodetelefonene
    Tips: De fleste enheter trenger ikke obe ulåst t -ouse NFC

NFC Touchpoints

Onc econnected: Bluetooth-lampen på produktet lyser hvitt.