Bose SoundLink Revolve II Bluetooth®-Høyttaler

Selges fra 2021 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke sammenkoble NFC-aktivert enhet

Hvis du ikke kan koble en enhet til et produkt med NFC (Near Field Communication), kan du prøve følgende:

Kontroller at enheten støtter tilkobling av en Bluetooth®-enhet via NFC.

NFC (Near-field kommunikasjon) kan brukes til en rekke tilkoblinger (dvs. Bluetooth, betaling, fildeling, etc.). Se informasjonen eller håndboken for enheten for å bekrefte at den støtter Bluetooth-paring via NFC. Hvis ikke, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet for å pare enheten.

For Apple-produkter kan du koble til via Bluetooth®.

Apple-produkter kobler kanskje ikke til Bluetooth-høyttalere via NFC. Se i stedet for å koble til en Bluetooth®-enhet.

Åpne enhetens innstillingsmeny, og kontroller at NFC er aktivert.

Hvis innstillingene ikke kan finnes, kan du se i dokumentasjonen for enheten for å finne og aktivere NFC.

Locate the NFC touchpoint on your device.

NFC er kommunikasjon med kort rekkevidde, og krever at enhetene bare er noen centimeter fra hverandre for å kunne kommunisere. On certain devices (i.e. larger devices like a laptop or tablet), you might need to locate the device's NFC touchpoint to ensure it is close enough to the Bose product's touchpoint. Refer to the device's documentation to locate its NFC touchpoint. Then, ensure this touchpoint is properly placed during pairing.

Start enheten som brukes til å koble til Bose-systemet, på nytt.

Elektronikk – som smarttelefoner, nettbrett eller datamaskiner – må kanskje startes på nytt fra tid til annen for å rette opp mindre behandlingsfeil. Dette gjøres vanligvis ved å slå på enheten, og hvis det er mulig, ta ut batteriet i 15 sekunder. Slå deretter på enheten, og prøv på nytt.

Fjern Bose-produktminnet for tidligere tilkoblede Bluetooth®-enheter.

Bose-produktet husker de siste flere enhetene det koblet til t oso det raskt kan koble til dem igjen. I cas ethere i sa nissue med enheten minne, clea rit en dderetter prøve å koble til enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slette produktminnet for sammenkoblet Bluetooth®-enhetssand  koble til en Bluetooth®-enhet.

Finn ut om det brukes et batteri fra en tredjepart i enheten.

Som mobiltelefoner har NFC-brikker lagret på enhetens batteri. Hvis batteriet har blitt byttet ut med en ikke-eksakt erstatning, kan enheten vise at NFC er aktivert og fungerer, men uten brikken, kan den ikke fungere.

Determine if the issue occurs with another compatible device.

If the issue does not occur with another compatible device, the issue is related to the original device. Refer to the device's documentation or manufacturer for additional information.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten