SoundWear Companion-høyttaler

Selges fra 2017 - 2021

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Batteriet lades ikke helt opp

Hvis systemet viser at batteriet lades, men aldri indikerer at ladingen er fullført, kan du prøve følgende:

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Gå til btu.bose.com på en datamaskin, og følg instruksjonene for å sikre at produktet har de nyeste funksjonene og forbedringene. Se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Kontroller at USB-laderen oppfyller strømkravene til produktet.

På USB-laderen er det tekst som indikerer forsterkerens amperekamp (A) eller milliampere (mA) kapasitet. Denne klassifiseringen varierer mellom ladere, inkludert de som leveres med ulike modeller av Bose-produkter. Jo nærmere forsterkereffekten er, desto raskere vil produktet lades opp. Hvis forsterkereffekten på laderen er for lav, kan produktet lades sakte eller ikke i det hele tatt.. Se spesifikasjonene som er angitt på produktet, eller i brukerveiledningen for hvis du vil ha mer informasjon.

Noen produkter krever minst 1 ampere strøm for å kunne lades. Mange USB-porter på datamaskiner kan bare gi maksimalt 0.5 ampere strøm. Sørg for å bruke en strømforsyning som er godkjent av sikkerhetsbyrået, og som oppfyller lokale krav til regelverk (f.eks. UL, CSA, VDE, CCC).

Sett på plass USB-ladekabelen i begge ender

Koble USB-kabelen fra begge ender, og koble den til på nytt. Pass på at den er godt festet. La høyttaleren lade i minst én time etter at tilkoblingene er gjenopprettet.

Prøv en annen USB-kabel.

Prøv å koble produktet til en annen USB-kabel for å finne ut om det er et problem med den første kabelen.

Play the speaker at a moderate volume for 10 minutes.

Make sure to play the speaker at a moderate volume (around 50%) for at least 10 minutes while on battery power. Then try charging the unit again.

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Uansett hvilket problem du har med produktet, kan du prøve å oppdatere det. Gå til btu.Bose.com og følg instruksjonene for å sikre at produktet har de nyeste funksjonene og forbedringene.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten