Bose Frames Alto

Selges fra 2019 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Få tilgang til og justere produktinnstillinger med Bose Connect-programmet

Bose Connect-appen gir deg tilgang til produktinnstillinger og avanserte funksjoner fra mobilenheten. Dette gir rask, praktisk og intuitiv tilgang til produktfunksjoner.

Vise og justere produktinnstillinger med Bose Connect-appen:

1. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelig Bose Bluetooth® produkter

2. Trykk på Innstillinger -ikonet for å åpne menyen for produktinnstillinger
    Tips: Hvis du har mer enn én Produkt, sveip mot venstre eller høyre for å finne det ønskede produktet, og trykk deretter på Innstillinger

3. Bla til og trykk på ønsket innstilling for å vise informasjon eller gjøre endringer.
    Merknad: Innstillingene kan variere fra produkt til produkt, og kan variere fra de som er vist nedenfor.