ProFlight Aviation Headset

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ingen lyd- og støyundertrykking i én øreklokke

Hvis ANR-funksjonen (Active/Acoustic Noise Reduction) i hodetelefonene ikke fjerner støy på den ene siden av hodesettet, og du får heller ikke lyd fra den siden, kan du prøve følgende:

Kontroller voluminnstillingen på intercomenheten/radioen.

Juster volumknappen på intercomenheten og/eller radi oan dliste nfor  achange i volumnivået.

Sett inn hodetelefonkabelen i panelet for fly på nytt.

1. Koble fra den nedre kabelen der den festes til panelet
  2. Kontroller koblingene for skader eller rusk, og fjern eventuelt smuss. Hvis koblingene er skadet, kan det hende at de må skiftes ut
  3. Koble den nedkabelen til panelet på nytt
Merknad: Du hører vanligvis et klikk eller en smellelyd når du kobler til og fra kontakten. Denne støyen bekrefter at hodesettet mottar lyd.

Finn ut om 6-pinners-til-G/A-adapteren brukes.

Hvis du bruker den 6-pinners-til-G/A-adapterkabelen, må du kontrollere tilstanden til kabelen og kontaktene. Hvis adapteren er skadet, må den skiftes ut.

Kontroller at dekselet og kabeltilkoblingene er ordentlig festet på begge sider av hodesettet.

Kabelen til produktet kan kobles til enten venstre eller høyre side, på motsatt side dekker dekselet kabelkontakten. Kontroller at både kabelen og dekselet er ordentlig festet. Hvis heller ikke, kan audi oog støyundertrykking være intermitterende o rkanskje ikke fungere.

I kontrollmodulen på kabelen, kontroller posisjonen til interkoms mono-stereo bryteren.

Prøv interkombryteren i ST og MAN Opositio ddeble  eif-lydretur i begge ørene.

Koble hodesettet til en annen panelkontakt, eller til et annet luftfartøy hvis det er mulig.

Ikke-TSO-utstyr, slitte kontakter/løse kontakter eller ikke-kablede jekker (dvs. omvendt stereo eller mikrofon/jordingsledninger) i flyet kan forårsake problemer. Hvis det er tilgjengelig, kan du prøve å koble til headsettet til en annen kontakt i flyet eller til en annen kontakt i et separat fly. Hvis hodetelefonene fungerer som de skal når de er koblet til et annet sted, er det et problem med panelkontakten eller ledningen til kontakten.

Clean the headset cable connectors with isopropyl alcohol.

Once cleaned and dried, connect the headset and try again.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten