QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lyd gikk tapt under det virtuelle møtet på Internett

Hvis du mister lyd fra Bose-produktet mens du bruker det til å foreta anrop med en virtuell møter-app på Internett (for eksempel Skype, team, zoom osv.), prøv følgende:

Hvis du bruker en datamaskin for VoIP-tjeneste eller lytter til musikk, kan du prøve å endre innstillingen for automatisk avslåing for hodesettet.

Når du bruker en datamaskin for VoIP-tjenester (dvs. programmer med lyd- eller videosamtaler) eller musikk, kan det hende at produktet ikke mottar kontrollkommandoer fra appen/datamaskinen som brukes. I dette tilfellet – og i alle tilfeller der produktet ikke oppdager samhandling – den automatiske nedtellingstidtakeren teller, selv når du mottar lyd fra VoIP-tjenesten eller musikkappene. Hvis du vil løse dette, slår du av sleep timer eller setter den til en lengre periode. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se aktivere eller deaktivere Auto-off-modus.