Bose Frames Alto

Selges fra 2019 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå på og av produktet

Finn ut hvordan du kan påskynde produktet når du er klar til å bruke det og slå det av når det ikke er i bruk.

Følg disse trinnene for å bruke av/på-knappen:

Slå på:
Trykk på knappen på høyre brillestang for å slå på Frames.

• Statuslampen lyser hvitt i 2 sekunder og lyser deretter i henhold til statusen for Bluetooth®-tilkoblingen
  • En talemelding gir beskjed om batterinivået og Bluetoot -hstatus

Slå av
Vend solbrillene opp ned i 2 sekunder. Statuslyset lyser hvitt og dempes deretter til svart.
MERKNAD: Når solbrillene er slått av, kan du bevege dem i hvilken som helst retning.

Automatisk av
Den automatiske avslåingen sparer batteriet når solbrillene ikke blir brukt. Solbrillene slår seg av når lyden har stoppet og du ikke har beveget på dem på 5 minutter.
Du slår på solbrillene igjen ved å trykke på knappen på høyre brillestang.