Bose Frames Tempo

Selges fra 2020 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå på og av produktet

Finn ut hvordan du kan påskynde produktet når du er klar til å bruke det og slå det av når det ikke er i bruk.

Bildene leveres med delvis lading og kan trenge det for å våkne før første gangs bruk

For å vekke opp rammene kobler du rammene til strøm i 2 sekunder og kobler dem deretter fra. Prøv å slå på igjen.

Følg disse trinnene for å slå produktet av eller på:

Slå på:

Trykk på knappen på høyre brillestang for å slå på Frames.

• Statuslampen blinker hvitt to ganger og lyser deretter i henhold til Bluetooth®-tilkoblingsstatusen
  • En talemelding gir beskjed om batterinivået og Bluetoot -hstatus

Slå av

• Trykk og hold inne knappen til du hører en tone. Statuslampen blinker hvitt to ganger, og blekner deretter til svart

• Du kan også snu rammene opp ned i 2 sekunder for å slå av. Statuslampen blinker hvitt tjuederetter til svart. Du kan deaktivere flip-til-av i Bose Music-appen på Innstillinger -menyen.
MERKNAD: Når rammene er slått av, kan du flytte dem i hvilken som helst retning.

Automatisk avslåing ved hjelp av bevegelsesdeteksjon

Automatisk avslåing sparer batteriet når Frames ikke er i bruk. Rammene slås av når lyden er stoppet, og du har ikke flyttet rammene i 10 minutter. Trykk på knappen på høyre brillestang for å slå på Frames.
MERKNAD: Du kan deaktivere bevegelsesregistrering i Bose Music-appen på Innstillinger -menyen.