Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå på og av produktet

Finn ut hvordan du kan påskynde produktet når du er klar til å bruke det og slå det av når det ikke er i bruk.

Slik slår du produktet av og på:

Slå på

1. Trykk på knappen på forsiden av ladeetuiet. Pass på at du bruker fingertuppen når du trykker på -knappen.

2. Når ladeetuiet åpnes, slås øreproppene på. Statuslampene for øreproppen og statuslampene for ladehuset lyser. Kontroller at lampene lyser før du fjerner øreproppene fra vesken. Lukk etuiet på riflen fjerner øreproppene fra ladeetuiet. Thi swill bevare batterilevetiden og holde etuiet fri for rusk.

Slå av

1. Sett begge øreproppene i ladeetuiet.
  2. Lukk dekselet, og øreproppene slår seg av.

Hvilemodus

Ventemodus sparer batteriet når øreproppene er utenfor ladeetuiet og ikke brukes. Øreproppene settes i standby når du fjerner begge øreproppene fra ørene i 20 minutter. Når du vil vekke øreproppene, setter du begge øreproppene i ørene, eller bruker Bose Music-appen.

Hvilemodus

Dvalemodus sparer ladeenheten og øreproppene. Når ladeetuiet og øreproppene er i hvilemodus, må du alltid åpne etuiet, vente på at lysdiodene skal dreies, og deretter fjerne øreproppene fra etuiet. Hvis du tilfeldigvis unngå denne prosessen, vil produktet ikke slå seg på og koble til riktig. Hvis det er tilfelle, plasserer du øreproppene i etuiet og prøver på nytt.

Sov Mod eonly oppstår:
  • Første gang ut av boksen. Alle nye ørepropper ar ein-hvilemodus for å spare batteriet
  • Når ladeetuiet og øreproppene når 100 % lading, går øreproppene i dvalemodus for å spare batteriet