QuietControl 30 wireless headphones

Selges fra 2016 - 2020

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Gi nytt navn til et produkt

Du kan gi Bose-produktet et annet navn. Dette kan for eksempel være nyttig for å identifisere produktene dine når flere Bluetooth® -produkter er oppført i en app- eller enhetsmeny.

Slik gir du nytt navn til et produkt ved hjelp av Bose Connect-appen:

1. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelige Bose Bluetooth®-produkter

2. Trykk på Innstillinger -ikonet øverst til høyre
    Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det, og deretter trykker du på Innstillinger

3. Trykk på Navn -feltet

4. Rediger navnet:
    1. Fjern navnet ved å trykke på X til høyre
    2. Skriv inn et nytt navn ved hjelp av det deviske etastaturet, som vises når navnefeltet er tappet
    3. Trykk på Generer Nam eto har appen velge et tilfeldig navn. Trykk på det igjen for å generere et annet navn. Hvis du vil bruke et generert navn, trykker du på Bruk denne.