QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Gi nytt navn til et produkt

Du kan gi Bose-produktet et annet navn. Dette kan for eksempel være nyttig for å identifisere produktene dine når flere Bluetooth® -produkter er oppført i en app- eller enhetsmeny.

Gi nytt navn til et produkt ved hjelp av Bose Connect-appen.

1. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelig Bose Bluetooth® produkter

2. Trykk på Innstillinger gea -ikonet øverst til høyre
    Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth -produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det, og deretter trykker du på Innstillinger

3. Trykk på Navn

4. Rediger navnet:
    • Fjern navnet ved å trykke  på Xon til høyre
    • Skriv inn et nytt navn ved å trykke på Navn -feltet for å hente opp enhetstastaturet
    • Generer et tilfeldig navn ved å trykke på Generer navn. Du kan trykke på det agai nfor å generere et annet navn. Hvis du vil bruke et generert navn, trykker du på Bruk dette