QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bose Connect-appen oppdager ikke produktet

Hvis du åpner Bose Sau -appen på iOS- eller Android-enheten, men Bose Bluetooth®-produktet ikke foun -dor vises ikke i appen, kan du prøve følgende:

Kontroller at du bruker Bose Connect-appen.

Det finnes flere Bose-apper som er utviklet for ulike produkter. Produktet fungerer med Bose Connect-appen icon. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se laste ned Bose Connect-appen for kompatible produkter.

Prøv å koble til Bose-produktet én gang uten å bruke Bose Connect-appen.

Hvis Bose Connect-appen ikke finner produktet, kan du prøve å koble produktet til smarttelefonen ved hjelp av Bluetooth®-menyen på smarttelefonen. Når du er tilkoblet, kan du prøve appen på nytt. Hvis du vil ha hjelp til å koble til en smarttelefon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet. Hvis det fortsatt ikke kan opprettes en tilkobling, kan du se kan ikke koble til en Bluetooth®-enhet.

Avinstaller Bose-appen og installer den på nytt.

I tilfelle et problem oppstod med th eapp, avinstallere det fra enheten, laste ned en drreinstall det, og prøv igjen.

Tillat tillatelsene som kreves av Bose Connect-appen.

Når du åpner appen først, ber den om noen tillatelser. Se appen finne og kontrollere produktet ditt. Hvis du allerede har avvist disse, avinstallerer og installerer du appen på nytt. Når du åpner appen, tillater du deretter de ønskede tillatelsene når du blir bedt om det.

Fjern alle oppføringer av Bose-produktet på Bluetooth®-enheten.

1. Gå til Bluetooth-innstillingene på enheten du prøver å koble til.
  2. Finn Bose-produktet og fjern det i listen over Bluetooth-tilkoblinger du husker. Du må kanskje velge å glemme eller oppheve sammenkoblingen.
  3. Remov ean yadditional entrie sfor produktet ditt i th Elist, inkludert noen entrie som begynner med «LE-».
  4. Prøv å koble til på nytt. Hvis du vil ha hjelp til å koble til, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.

Start Bluetooth®-enheten på nytt.

Elektronikk, for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller datamaskiner, må kanskje tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Dette gjøres vanligvis ved å slå av enheten, og deretter slå den på igjen.

Tilbakestill hodetelefonene.

Produktinnstillinger ar enot los tunder denne tilbakestillingen.
  1. Slå av hodetelefonene, og vent 30 sekunder.
  2. Koble hodetelefonen  til et vegguttak ved hjelp av en US Bcharger, og vent 5 sekunder.
  3. Koble USB-kabelen fra headsettet, og vent 1 minutt.
  4. Powe ron hodetelefonene og gjenoppta normal bruk.

Fjern hodetelefonminnet til tidligere tilkoblede Bluetooth®-enheter.

Slå på hodetelefonene, skyv deretter Powe -bryteren til Bluetooth-ikonet og hold den inne i 10 sekunder til du hører at listen over Bluetooth-enheter er fjernet.

Sørg for at Bose-appen er oppdatert.

Hvis Bose-appen ikke er den nyeste versjonen, kan det hende at den mangler funksjoner eller forbedringer. Gå til App store på enheten, søk etter appen, og velg den. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, installerer du den.

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Gå til btu.bose.com på en datamaskin, og følg instruksjonene for å sikre at produktet har de nyeste funksjonene og forbedringene. Se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.