SoundSport Pulse wireless headphones

Selges fra 2016 - 2019

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppsett av treningsapper - Apple Health (iOS)

Produktet kan integreres med treningsapper for å dele informasjon. Du kan nå dra nytte av din favoritt kompatibel helse app for å overvåke din trening rutine og nyte andre helsefunksjoner.

Slik konfigurerer du pulssensoren i Apple Health-appen for iOS:

Merknad: Følgende instruksjon suse iOS 10.
  1. Slå på hodetelefonene og koble dem til den mobile enheten
    Tips: Når du er tilkoblet, vises et batteriikon ved siden av Bluetooth®-ikonet på enheten

Bluetooth battery icon

2. Gå til Bluetooth-innstillingene på enheten
  3. Under ANDRE ENHETERtrykker du på HR-Bose Soundsport Pulse for å koble til pulssensoren

Selecting Bose heart rate sensor in Other Devices  Bose heart rate sensor connecting  Bose heart rate sensor connected

4. Plac Ethe hodetelefoner i du rears
    Tips: Pulssensoren er plassert i den venstre øreproppen, så gjør sur ei -betennelse sikkert i øret
  5. Åpne Apple Health-appen: Du har stygt dbe på siden Helsedata
  6. I appen trykker du på Vitalier for å vise pulsen, som kan ta noen sekunder å vises.

Health Data screen  Selecting Vitals on Health Data screen  Vitals screen