SoundSport Pulse wireless headphones

Selges fra 2016 - 2019

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppsett av treningsapp - Endomondo (iOS)

Produktet kan integreres med treningsapper for å dele informasjon. Du kan nå dra nytte av din favoritt kompatibel helse app for å overvåke din trening rutine og nyte andre helsefunksjoner.

Slik konfigurerer du pulssensoren i Endomondo-appen for iOS:

Koble til pulssensoren

1. Slå på hodetelefonene og koble dem til den mobile enheten
    Tips: Når du er tilkoblet, vises et batteriikon ved siden av Bluetooth®-ikonet på enheten

Bluetooth icon with battery level

2. Sett hodetelefonene i ørene
    Tips: Pulssensoren er plassert i den venstre øreproppen, så sørg for at den sitter godt i øret
  3. Åpne Endomondo-appen
  4. Logg inn på Endomondo-kontoen din, eller opprett en
  5. Trykk på menyikonet øverst til venstre

Selecting the menu in the upper-left

6. Trykk på Innstillinger

Selecting Settings

7. Trykk på hjertefrekvens

Selecting Heart Rate

8. Trykk på Koble til belte

Selecting Connect belt

9. Trykk på Bluetooth Low Energy
    Selecting Bluetooth Low Energy

10. Trykk på Aktiver Bluetooth Low Energy
    Selecting Enable Bluetooth Low Energy

11. Når du blir bedt om det, trykker du på par og deretter på O kfor å bekrefte

App searching for heart rate sensor  Selecting Pair  Selecting OK

Vis pulsen din

1. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre til du går tilbake til Innstillinger -skjermen, og trykk deretter på Meny -ikonet for å gå tilbake til startskjermbildet for appen og menyen

Selecting the back button  Selecting the menu in the upper-left

2. Trykk på Trening
    Selecting Workout

3. Hvis du vil legge til hjertefrekvens på dashbordet, bytter du ut en av de forhåndsinnstilte dataskjermene (Avg. Tempo, kalorier, Sport, Treningosv.) ved å trykke på i og deretter velge hjertefrekvens.

Selecting a preset data item  Selecting Heart Rate  App main screen