SoundSport Pulse wireless headphones

Selges fra 2016 - 2019

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppsett av treningsapp - MapMyRun (iOS)

Produktet kan integreres med treningsapper for å dele informasjon. Du kan nå dra nytte av din favoritt kompatibel helse app for å overvåke din trening rutine og nyte andre helsefunksjoner.

Slik konfigurerer du pulssensoren i MayMyRun-appen for iOS:

1. Slå på hodetelefonene og koble dem til den mobile enheten
    Tips: Når du er tilkoblet, vises et batteriikon ved siden av Bluetooth®-ikonet på enheten

Bluetooth battery icon

2. kniplinger hodetelefonene i ørene
    Tips: Pulssensoren er plassert i den venstre øreproppen, så sørg for at den sitter godt i øret
  3. Åpne MapMyRun-appen
  4. Logg inn på MapMyRun-kontoen din, eller opprett en
  5. På MapMyRun-statuslinjen trykker du på hjerteikonet for å vise menyen Koble til apper og amp; enheter

Selecting heart icon

6. Scrool ned og trykk på hjertefrekvens

Selecting Heart Rate

7. På skjermbildet HR-monitor slår du på automatisk tilkobling for å koble til pulssenso REACH-tiden du åpner appen automatisk
  8. Trykk på Koble til for å koble til og vise pulsen, som kan ta noen sekunder.

Enabling Auto-connect  Selecting CONNECT  Heart Rate monitor screen