SoundSport Pulse wireless headphones

Selges fra 2016 - 2019

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppsett av treningsapp - Runkeeper (iOS)

Produktet kan integreres med treningsapper for å dele informasjon. Du kan nå dra nytte av din favoritt kompatibel helse app for å overvåke din trening rutine og nyte andre helsefunksjoner.

Slik konfigurerer du pulssensoren i Runkeeper-appen for iOS:

Koble til pulssensoren

1. Slå på hodetelefonene og koble dem til den mobile enheten
    Tips: Når du er tilkoblet, vises et batteriikon ved siden av Bluetooth®-ikonet på enheten

Bluetooth battery icon

2. Sett hodetelefonene i ørene
    Tips: Pulssensoren er plassert i den venstre øreproppen, så sørg for at den sitter godt i øret
  3. Åpne Runkeeper-appen
  4. Logg inn på Runkeeper-kontoen din, eller opprett en
  5. Trykk på meg -ikonet nederst til venstre

Selecting Me

6. Trykk på Innstillinger -ikonet

Selecting Settings

7. I menyen for innstillinger trykker du på Apps, Services, and Devices (Apper, tjenester og enheter)

Selecting Apps, Services, and Devices

8. Trykk enheter og amp; maskinvare

Selecting Devices and Hardware

9. Trykk på Hjertefrekvensmonitor for å søke etter og koble til pulssensoren. Når du blir bedt om det, trykker du på OK for å bekrefte tilkoblingen.
    Tips: Du kan ignorere meldingen for å sette hodetelefonene i paringsmodus. Det er ikke nødvendig for dette trinnet

Selecting Heart Rate Monitor  Heart rate monitor pairing  Heart rate monitor paired

Vis pulsen din

Start en treningsøkt for å se pulsen.
  1. Trykk på tilbake-arro til du ikke får innstillinger -menyen, og trykk deretter på meg

Selecting Back button in upper-leftSelecting back button in upper-leftSelecting Me button in upper-left

2. Trykk på Start

Selecting Start

3. Trykk på Start gratis løp, tillat Runkeeper-tilgang til bevegelse og Fitness-aktivitet, og se deretter pulsen.
    Tips: Hvis du ikke tillater tilgang til Motion and Fitness Activity, kan du ikke starte en Runkeeepe -treningsøkt.

Selecting Start Free Run  Selecting OK  Run activity screen