SoundSport Pulse wireless headphones

Selges fra 2016 - 2019

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppsett av treningsapp - Endomondo (Android)

Produktet kan integreres med treningsapper for å dele informasjon. Du kan nå dra nytte av din favoritt kompatibel helse app for å overvåke din trening rutine og nyte andre helsefunksjoner.

Slik konfigurerer du pulssensoren i Endomondo-appen for Android:

1. Slå på hodetelefonene og koble dem til den mobile enheten
    Tips: Når du er tilkoblet, vises et batteriikon ved siden av Bluetooth®-ikonet på enheten
  2. Sett hodetelefonene i ørene
    Tips: Pulssensoren er plassert i den venstre øreproppen, så sørg for at den sitter godt i øret
  3. Åpne Endomondo-appen
  4. Logg inn på Endomondo-kontoen din, o rcreate one
  5. Trykk på menyikonet øverst til venstre

Selecting the menu in upper-left

6. Trykk på Innstillinger

Selecting Settings

7. Trykk på Tilbehørinnstillinger

Selecting Accessory Settings

8. Trykk på Bluetooth SMART Sensors

Selecting Bluetooth SMART Sensors

9. Trykk på på

Selecting the On button

10. Trykk på Skann for å søke etter pulssensoren

Selecting the Scan button  App scanning

11. Når HR-Bose Soundsport Pulse, trykker du på den for å koble til.

Selecting the heart rate sensor  App showing heart rate sensor connected

12. Hvis du vil vise pulsen din, trykker du på tilbake-pilen øverst til venstre til du vender tilbake til startskjermbildet for appen.

Selecting the back button  Selecting the back button  Selecting the back button  App main screen