Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå av eller på Bose-systemet og tilkoblede enheter samtidig

Systemet kan synkronisere strømkommandoene for Bose-systemet og andre enheter du har programmert fjernkontrollen til å kontrollere. Dette er nyttig for enklere å slå av eller på utstyret (dvs. Kabelboks, TV eller Blu-ray-spiller) med færre tastetrykk.

Slik slår du av eller på Bose-systemet, TV-en og/eller en tilkoblet enhet samtidig:

1. Trykk på Innstillinger -ikonet i Bose Music-appen icon i øvre høyre hjørne.
    Tips: Hvis et annet produkt vises, trykker du på ikonet Min Bose icon i øvre venstre hjørne velger du det ønskede produktet.
  2. Velg Strømsynkroniseringunder Strømsynkronisering .
    settings menu. power section power sync off
    Hvis det vises en melding om at fjernkontrollen ikke er konfigurert , og lydplanken bruker en optisk tilkobling til TVen, aktiverer du funksjonen for automatisk optisk Vekking. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se aktivere eller deaktivere automatisk aktivering.

3. Slå på Aktiver strømsynkronisering:
    • Hvis du vil slå TV-en av/på samtidig, slår du på Sync TV
    • Hvis du vil slå enheten av/på en annen enhet samtidig, slår du på Synk. Kildeog velger deretter enheten. Dette alternativet vises bare når kontrollen over en annen enhet er konfigurert.
      power sync on. tv and sync source off power sync on. tv and sync source on