Bose Solo Soundbar Series II

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå av eller på Bose-systemet og tilkoblede enheter samtidig

Systemet kan synkronisere strømkommandoene for Bose-systemet og andre enheter du har programmert fjernkontrollen til å kontrollere. Dette er nyttig for enklere å slå av eller på utstyret (dvs. Kabelboks, TV eller Blu-ray-spiller) med færre tastetrykk.

Slik tilpasser du av/på-knappen:

Tilpass strømknappennt  ohav -fjernkontrollen, send strøm på/av -kommandoer til Bose-systemet, TV-en og/eller kabelboksen med ett trykk på av/på-knappen.
  1. Programmer fjernkontrollen for å styre TV-en og/eller kabelboksen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Programmere fjernkontrollen
  2. På fjernkontrollen trykker du på og holder nede T Vand CBL-SAT -knappene samtidig i 10 sekunder til begge knappene blinker tre ganger. (Gjenta dette trinnet for å deaktivere denne funksjonen.)

Tips: I fa-enheten slås på mens de andre slår seg av (eller omvendt), trykker du på CBL-SAT - eller TV -knappen (uansett hvilken enhet som ikke slår seg på eller av finesynkronisering), og deretter trykker du på Source Power -knappen slik at alle enhetene er slått av eller på. Av /på -knappen slår strømmen av eller på alle enheter samtidig.