Bose Smart Soundbar 700

Selges fra 2018 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå av eller på Bose-systemet og tilkoblede enheter samtidig

Systemet kan synkronisere strømkommandoene for Bose-systemet og andre enheter du har programmert fjernkontrollen til å kontrollere. Dette er nyttig for enklere å slå av eller på utstyret (dvs. Kabelboks, TV eller Blu-ray-spiller) med færre tastetrykk.

Slik slår du av eller på Bose-systemet, TV-en og/eller en tilkoblet enhet samtidig:

Tips: Hvis du ikke har programmert fjernkontrollen t -TV-en eller en tilkoblet enhet ennå, kan du se Programmere fjernkontrollen.
  1. Trykk på Innstillinger -ikonet i Bose Music-appen icon i øvre høyre hjørne.
    Tips: Hvis et annet produkt vises, trykker du på ikonet Min Bose icon i øvre venstre hjørne velger du det ønskede produktet.
  2. Velg Strømsynkroniseringunder Strømsynkronisering .

3. Slå på Aktiver strømsynkronisering:
    • Hvis du vil slå TV-en av/på samtidig, slår du på Sync TV
    • Hvis du vil slå enheten av/på en annen enhet samtidig, slår du på Synk. Kildeog velger deretter enheten